Bejelentés


A legerősebb antioxidáns! Soha ne becsüld alá a természet erejét!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Mik a szabad gyökök?


Ha jó érzés volt az egészsége, rendelje vissza nálam:
06-30-687-4347


Mik a szabad gyökök?
A tudósok szerint a szabad gyökök gyorsítják az öregedési folyamatot. Az élet része, hogy öregszünk - minden egyes nap minden egyes másodpercében. És bár az öregedési folyamat megállítására nem vagyunk képesek, tehetünk lépéseket, hogy az egészségünket a korral megőrizzük.
A szabad gyökök képződésének bizonyos ismert okai mint a dohányzás vagy a napfény hatása káros hatással van a külsőnkre és a hogylétünkre.
Légszennyezés, mérgező vegyszerekkel való érintkezés - még a levegő, amit belélegzünk, is szabad gyökök képződéséhez vezet a szervezetünkben.
Miért kell tartanunk a szabad gyököktől?
A szabad gyökök nagy reakcióképességű, rövid életű molekulák, amelyek képesek a testünkben található fehérjék, zsírok és még a DNS károsítására is. A testünk sejtjeiben található DNS minden nap körülbelül 75 ezer támadást kap a szabad gyököktől.
A legtöbb sérülést a testben található javító enzimek helyre tudják állítani, de az a kevés sérülés, amit nem sikerül kijavítani, az idő múlásával halmozódik, és fokozhatja a szokásos öregedési folyamattal járó problémákat.


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!